Gemeente Best

Werken bij gemeente Best

Logo

Gemeente Best is een ambitieuze gemeente in Zuidoost Brabant: een van de slimste regio’s van de wereld.

Best is trots op de sociale samenhang, de goede werkgelegenheid, het prettige woonklimaat en de bereikbaarheid met alle vervoersmogelijkheden door de ligging bij de A2, de A58, A50 en uiteraard het station.

 Wie zijn wij?

We zijn een relatief kleine organisatie, we werken er met ongeveer 240 collega’s. Door deze beperkte omvang heb je snel een goed contact met collega’s en zijn de communicatielijnen kort.

 We willen ons verder ontwikkelen tot een netwerkende organisatie met een faciliterende rol in de Bestse gemeenschap. Omgevingsbewust zijn maakt onderdeel uit van het denken en doen. We bieden ruimte om te durven experimenteren en te leren met oog voor de klant. Zo houden we plezier in het werk. Samenwerken met passie is ons credo!

 Zoek je een uitdagend en afwisselend takenpakket? Dat is hier mogelijk! Kom je bij ons werken, dan werk je in een dynamische werkomgeving, want je beweegt mee met ontwikkelingen in politiek en samenleving. Bij ons ligt de verantwoordelijkheid van de medewerker niet per definitie hoog of laag. Het gaat om het nemen van je eigen verantwoordelijkheid en de inzet van de juiste persoon op de juiste plek. De kernwaarden van onze organisatie zijn: respect, eigenkracht, samendoen, eenvoud en realisme.

 Geïnteresseerd?

Wil jij je talent benutten en jezelf ontwikkelen in een leuke functie? Dan nodigen we JOU van harte uit om onze vacatures te bekijken! Je kunt ook een ‘job alert’ aanmaken, waardoor je een berichtje krijgt als er een nieuwe vacature wordt geplaatst.

Meer weten over de gemeente Best? Kijk dan op onze website www.gemeentebest.nl of onze Facebook- of Twitterpagina!

Antecedentenonderzoek

Als gemeente hebben we als doel integer en transparant te werken, ook in de werving voor onze mogelijk toekomstige collega’s. Daarom informeren we hierbij potentiële kandidaten voor onze vacatures over onze procedure antecedentenonderzoek. Dit onderzoek houdt in dat het curriculum vitae (CV) kritisch wordt beoordeeld en op juistheid kan worden geverifieerd. Benoemde diploma’s en certificaten kunnen ook op echtheid en juistheid geverifieerd worden. Opgegeven referenties kunnen schriftelijk of mondeling worden benaderd. Een aanstelling kan pas plaatsvinden nadat een Verklaring Omtrent het Gedrag afgegeven en beoordeeld is.

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Dorpsplein 2
5683EA Best
Postadres Dorpsplein 2
5683EA Best

Ontvang direct vacatures die bij jou passen!

Staat jouw droombaan er nu nog niet bij? Meld je hier aan voor een job alert. Je ontvangt dan per e-mail de nieuwste vacatures die passen bij jouw wensen.