Over ons

Over werken in Zuidoost-Brabant

Werken In Zuidoost-Brabant is hét arbeidsmarktplatform waar je alle actuele vacatures vindt van de aangesloten overheden. Door een registratie aan te maken op de website word je automatisch op de hoogte gehouden van de nieuwste vacatures. Hiervoor stel je een job alert in met je persoonlijke voorkeur voor het type baan waarnaar jij op zoek bent.

Speciaal voor medewerkers

Medewerkers van de aangesloten organisaties hebben via hun account inzicht in de interne arbeidsmarkt. Zij kunnen solliciteren op interne vacatures die worden gepubliceerd. Dit kunnen vacatures van de eigen organisatie zijn maar ook vacatures van andere organisaties die regionaal zijn uitgezet.

Portaal voor tijdelijke personele inhuur

Via een apart segment op Werken In Zuidoost-Brabant worden opdrachten voor de tijdelijke inhuur van personeel uitgezet. Zowel zzp’ers als personele bemiddelaars kunnen zich gratis registreren op deze inhuurdesk. Via een e-mailservice blijf je automatisch op de hoogte van nieuwe opdrachten waarop je vervolgens een bieding kunt doen. Voor meer informatie bezoek je de inhuurdesk.

Interesse in deelname?

Bent u als (semi-)publieke organisatie binnen de regio geïnteresseerd in deelname aan Werken In Zuidoost-Brabant? Neem dan contact op met Solutions Factory.

Ontvang direct vacatures die bij jou passen!

Staat jouw droombaan er nu nog niet bij? Meld je hier aan voor een job alert. Je ontvangt dan per e-mail de nieuwste vacatures die passen bij jouw wensen.