BIZOB

Werken bij Bizob

Logo

Werk je bij Bizob, dan heb je passie voor het inkoopvak. De wensen en belangen van de klant staan voorop en je zet je graag in voor de overheid. Vanuit je expertrol verleen je deskundig advies bij de opzet en uitvoering van inkooptrajecten en contractmanagement.

Bizob is de partner voor inkoop en contractmanagement voor gemeenten en publieke organisaties in Oost-Brabant. In nauwe samenwerking met de aangesloten organisaties regelt Bizob inkoop, aanbestedingen, contractmanagement en – beheer voor het sociaal domein, openbare ruimte, bedrijfsvoering en ICT.

Historie 
Wat in 2003 begon als een nieuw samenwerkingsverband tussen tien gemeenten is inmiddels uitgegroeid tot een expertisecentrum op het gebied van overheidsinkoop. Bizob is een van de eerste gemeentelijke inkoopbureaus van Nederland. De succesvolle werkwijze heeft op veel plaatsen in Nederland navolging gekregen.


Beter en slimmer inkopen
Inkoopsamenwerking is meer is dan een bundeling van inkoopvolumes. Door samenwerking bouwen we kennis op van producten, markten en bedrijven. Zo kunnen risico’s verminderen en verbetert de kwaliteit van het inkoopproces en daarmee van de in te kopen producten.


Betrokken
Onze inkopers werken als collega’s op locatie van een van de aangesloten organisaties. Hierdoor zijn ze nauw betrokken met de gemeente waarin ze werken en makkelijk te bereiken voor overleg of advies. Onze inkopers weten dat professioneel inkopen meer is dan de laagste prijs binnenhalen. Ze hebben oog voor gemeentelijke doelen, zoals het stimuleren van de regionale economie, social return, de effecten op milieu en sociale aspecten. Samen halen we het beste uit de markt.

Bizob is altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s. Om je enthousiast te houden, biedt Bizob je een uitdagende werkomgeving, een goed salaris, een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket en volop ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij geïnteresseerd in werken bij Bizob? Bekijk dan hieronder onze openstaande vacatures! Wanneer je een ‘job alert’ aanmaakt, krijg je bericht als er een nieuwe vacature wordt geplaatst. Is er geen passende vacature voor jou, maar wil je wel graag werken bij Bizob? Stuur dan een open sollicitatie naar info@bizob.nl

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Deken Frankenstraat 3
5688AK Oirschot
Postadres Postbus 215
5688ZL Oirschot

Ontvang direct vacatures die bij jou passen!

Staat jouw droombaan er nu nog niet bij? Meld je hier aan voor een job alert. Je ontvangt dan per e-mail de nieuwste vacatures die passen bij jouw wensen.