Gemeente Bladel

Werken bij Gemeente Bladel

Logo


Bladel is een aantrekkelijke gemeente die bestaat uit vijf dorpen met samen ongeveer 20.000 inwoners. De gemeente ligt erg mooi tussen de uitgestrekte bos- en heidegebieden en het weidse landschap van de Brabantse Kempen. De gemeente Bladel heeft veel voorzieningen, er is een actief verenigingsleven en een modern bedrijventerrein. Kortom; het is hier goed wonen, werken en recreëren.

Wie zijn wij?

We zijn een ambitieuze gemeente die zaken graag samen met inwoners en ondernemers oppakt.

Ambtenaren en bestuur zijn direct betrokken bij ontwikkelingen in de samenleving.

We zijn een organisatie met relatief weinig medewerkers; er werken hier ongeveer 90 mensen. Je leert elkaar snel kennen omdat er weinig hiërarchische lagen zijn. Ook met het bestuur zijn de lijnen kort. We vinden het belangrijk dat ieder gewaardeerd wordt om zijn of haar vakkennis en we stimuleren het ontwikkelen van nieuwe initiatieven. Je kunt hier zijn wie je bent.

Wat hebben we te bieden?

Je brengt veel tijd door op je werk. Daar zetten we, naast een marktconform salaris, nog iets anders tegenover. Zo hebben we een actief vitaliteitsprogramma omdat we ontspanning belangrijk vinden. Daarnaast investeren we graag in een opleiding die bij jou past (regulier of via een online leerprogramma) en geven we je aan het eind van het jaar een mooi bedrag als cadeau waarmee je kunt doen wat je wilt.

Geïnteresseerd?

Wil jij je vak uitoefenen in een organisatie die je alle ruimte geeft om te groeien? Bekijk dan hieronder onze vacatures! Wanneer je een ‘job alert’ aanmaakt, krijg je bericht als er een nieuwe vacature wordt geplaatst. Staat er geen openstaande of passende vacature open maar is je interesse wel gewekt om bij onze organisatie te werken? Stuur dan een open sollicitatie naar vacature@bladel.nl.

Via onze website www.bladel.nl lees je meer over waar we mee bezig zijn. We zijn ook te vinden op Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en LinkedIn.

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Markt 21
5531BC Bladel
Postadres Postbus 11
5530AA Bladel

Ontvang direct vacatures die bij jou passen!

Staat jouw droombaan er nu nog niet bij? Meld je hier aan voor een job alert. Je ontvangt dan per e-mail de nieuwste vacatures die passen bij jouw wensen.