Gemeente Eersel

Werken bij Gemeente Eersel

Logo


De gemeente Eersel is een ambitieuze gemeente die volop in ontwikkeling is. Bestaande uit zes dorpen en gelegen in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant, is de gemeente een prachtige omgeving om in te wonen, te werken en te recreëren. Als gemeente hebben we als doel om Kempisch te wonen in een wereldregio. Dit alles in een 21e-eeuwse cultuur van innovatie, samenwerking en duurzaamheid.

Waarom gemeente Eersel?

We zijn een organisatie die midden in die samenleving staat. In de organisatie liggen de verantwoordelijkheden laag. Met de cultuurwaarden open en respectvol en de speerpunten duurzaamheid en innovatie in het oog houdend, nemen medewerkers regie over hun eigen projecten. We investeren duurzaam in medewerkers door het hoog houden van de motivatie, het bieden van een stimulerende werkomgeving en door het aanbieden van brede mogelijkheden voor opleiding, training en coaching.

Geïnteresseerd?

Wil jij je vak uitoefenen in een organisatie die je alle ruimte geeft om te ontwikkelen? Bekijk dan hieronder onze vacatures!

Wanneer je een ‘job alert’ aanmaakt, krijg je bericht als er een nieuwe vacature wordt geplaatst. Is er op dit moment geen vacature die je aanspreekt, kijk dan ook eens op de website www.kempengemeenten.nl voor vacatures bij de Kempengemeenten en/of samenwerkende organisaties.

Via onze website www.eersel.nl lees je meer over waar we mee bezig zijn. We zijn ook te vinden op Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en LinkedIn.

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Dijk 15
5521AW Eersel
Postadres Postbus 12
5520AA Eersel

Ontvang direct vacatures die bij jou passen!

Staat jouw droombaan er nu nog niet bij? Meld je hier aan voor een job alert. Je ontvangt dan per e-mail de nieuwste vacatures die passen bij jouw wensen.