Gemeente Geldrop-Mierlo

Werken voor de Gemeente Geldrop-Mierlo

Logo

De gemeente Geldrop-Mierlo is een gemeente met veel ambitie. Wij zoeken collega’s die mee willen bouwen aan gezonde duurzame gemeente waar alle inwoners tot hun recht komen. Wil jij echt het verschil maken voor onze inwoners, durf jij breder te kijken dan jouw eigen taken pakket en wil je direct resultaat zien van jouw werk, bekijk dan onze vacatures en hopelijk tot snel!

Geldrop-Mierlo
Geldrop-Mierlo telt zo’n 40.000 inwoners, ligt in het stedelijk gebied van Zuidoost-Brabant en bestaat uit de kernen Geldrop en Mierlo. Geldrop is de grootste kern en heeft zich van textiel-industriegemeente ontwikkeld tot woongemeente met eigen werkgelegenheid. Door de gunstige ligging tussen Eindhoven en Helmond, heeft Mierlo met een dorpser karakter, zich ontwikkelt tot woonforensengemeente. Samen zijn Geldrop en Mierlo verweven tot een mooie mix van dorp en stad, van natuur en voorzieningen! Geldrop-Mierlo heeft een goede bereikbaarheid omdat het nabij de uitvalswegen A67 en A2 is gelegen en Geldrop heeft een eigen station.

Wie zijn wij?
Wij zijn ongeveer 230 collega’s, die het belangrijk vinden klant- en oplossingsgericht te werken en gedrevenheid te tonen. Samen met collega’s, inwoners en het bedrijfsleven werken aan een fijne woon-en leefomgeving, Van elkaar en Voor Elkaar. Binnen in onze organisatie werken we in een informele werksfeer met korte lijnen waarbij beleid en uitvoering dicht bij elkaar zijn georganiseerd. De organisatie kent drie afdelingen, Samenleving, Dienstverlening en Ruimte.

Geldrop-Mierlo in de Brainportregio
Geldrop-Mierlo is onderdeel van de Brainport regio (één van de drie belangrijkste economische regio’s in Nederland). In de Brainportregio werken bedrijfsleven, onderwijs en kennisinstellingen samen met de overheid aan een gunstiger ondernemersklimaat. In deze regio bevindt zich een concentratie van top-technologische bedrijven, kennisindustrie en hoogwaardige maakindustrie. De regio is volop in beweging en dat zie je ook terug in onze gemeente.

Huisvesting
Het gemeentehuis staat in Geldrop aan de Meent 2, daar zitten alle collega’s, het college van burgemeester en wethouders, de gemeentesecretaris en de Griffie bij elkaar. Het gemeente huis is recent verbouwd tot een duurzaam, gasloos en toekomstgericht gebouw. Een schitterende en moderne werkomgeving met veel ruimte om elkaar te ontmoeten en een fijn bedrijfsrestaurant.

Spreekt werken bij gemeente Geldrop-Mierlo je ook aan?
Ben je op zoek naar een vacature of werkervaringsplaats of stageplek? Kijk op LinkedIn of neem contact met ons op. Wil je graag meer weten? Kijk op www.Geldrop-Mierlo.nl, bekijk het filmpje om een beeld te krijgen van werken voor Geldrop-Mierlo, of volg ons op Twitter of Facebook.

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres De Meent 2
5664GC Geldrop
Postadres Postbus 10101
5660GA Geldrop

Ontvang direct vacatures die bij jou passen!

Staat jouw droombaan er nu nog niet bij? Meld je hier aan voor een job alert. Je ontvangt dan per e-mail de nieuwste vacatures die passen bij jouw wensen.