Gemeente Nuenen

Werken bij Gemeente Nuenen

Logo

De gemeente Nuenen is een dynamische, ambitieuze gemeente. We staan voor en werken aan een veilige, duurzame en aantrekkelijke woon-, leef- en werkomgeving.

De betrokkenheid bij onze inwoners en ondernemers is groot. We willen weten wat er leeft in de gemeente en stellen daar ons handelen op af. Onze overtuiging is: geloof en vertrouwen in eigen kracht. De inwoners van de gemeente zorgen voor zichzelf en hun omgeving. De gemeente is er om haar inwoners daarbij te ondersteunen. Samen gaan we op zoek naar mogelijkheden en streven we naar gezamenlijke verantwoordelijkheid. We benutten daarmee de kracht van de samenleving.

We zoeken kundige, krachtige en betrokken medewerkers met een ondernemende houding. Dit sluit aan bij de thema’s van ons DNA: gastvrij, kundig, krachtig en betrokken.


Gemeente Nuenen
Nuenen telt ruim 23.000 inwoners, ligt in het stedelijk gebied van Zuidoost-Brabant en bestaat uit de drie kerkdorpen Nuenen, Gerwen en Nederwetten. Ook kent Nuenen een aantal buurtschappen: Opwetten, Boord, Eeneind, Stad van Gerwen en Olen.

Nuenen ligt in een groene omgeving met prachtige bossen en weiden. Ook op het gebied van kunst en cultuur is het aanbod groot. Zo liet Vincent van Gogh zich in Nuenen inspireren toen hij van 1883-1885 in onze gemeente woonde en werkte.


Wie zijn wij?
Wij zijn ongeveer 100 collega’s, die een grote betrokkenheid hebben bij elkaar en bij het werk. Binnen in onze organisatie werken we in een informele sfeer met korte lijnen naar bestuur en samenleving. Projectmatig en hybride werken staan bij ons centraal.

De gemeentelijke organisatie is verdeeld over twee afdelingen: Ontwikkeling en Realisatie. Daarnaast ondersteunt de Staf de Directie.
De bedrijfsvoering voor Nuenen, Geldrop-Mierlo en Son & Breugel wordt verzorgd door Dienst Dommelvallei.


Nuenen in de Brainportregio
Nuenen is onderdeel van de Brainport regio (één van de drie belangrijkste economische regio’s in Nederland). In de Brainportregio werken bedrijfsleven, onderwijs en kennisinstellingen samen met de overheid aan een gunstiger ondernemersklimaat. In deze regio bevindt zich een concentratie van top-technologische bedrijven, kennisindustrie en hoogwaardige maakindustrie. De regio is volop in beweging en dat zie je ook terug in onze gemeente.


Interesse om bij gemeente Nuenen te werken?
Wij zoeken energieke, daadkrachtige mensen die (tegen)gas durven geven. Wij bieden uitdagende banen bij een gemeente die volop in beweging is.

Ben je op zoek naar een vacature of stageplek? Bekijk dan onze vacatures op Werken in Zuidoost-Brabant.
Meer weten over gemeente Nuenen? Bezoek onze website www.nuenen.nl. Of volg ons op Twitter, Facebook of Linkedin.

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Jan van Schijnveltlaan 2
5671CK Nuenen
Postadres Postbus 10000
5670GA Nuenen

Ontvang direct vacatures die bij jou passen!

Staat jouw droombaan er nu nog niet bij? Meld je hier aan voor een job alert. Je ontvangt dan per e-mail de nieuwste vacatures die passen bij jouw wensen.