Gemeente Veldhoven

Werken bij de gemeente Veldhoven

Logo

Gemeente Veldhoven is een moderne gemeente, een pionier die keuzes durft te maken. Er hangt een levendige en professionele sfeer. We zijn inlevend, dienstbaar, vernieuwend, betrouwbaar en resultaatgericht. Daar staan we voor. 

Bij de gemeente Veldhoven ben jij aan zet. Je bepaalt grotendeels zelf hoe je je werk uitvoert. Iedereen is namelijk anders en heeft eigen drijfveren, ambities en privélevens. Want wat voor jou goed werkt, hoeft niet per se goed te werken voor een collega. Door de combinatie van vrijheid en eigen verantwoordelijkheid halen we het beste in elkaar naar boven. Daar geloven we in. 

We voelen ons thuis in Brainport, een innovatieve en inspirerende omgeving. We werken voor onze ruim 45.000 inwoners. Voor hun welzijn en geluk. Inwoners, bedrijven en organisaties rekenen op ons. We werken vanuit de bedoeling. Waarom doe je wat je doet? En voor wie doe je het? Daardoor werken we efficiënt en leveren we een zinvolle bijdrage. Werken bij de gemeente Veldhoven is dan ook van maatschappelijke waarde. Word jij daar ook enthousiast van? Dan maken we graag kennis!

Kijk of er vacatures beschikbaar zijn. Zijn die er op dit moment niet? Maak dan wel alvast een ‘job alert’ aan. Je ontvangt dan meteen een berichtje als er een nieuwe vacature geplaatst is.

Wil je graag meer weten over de gemeente Veldhoven? Kijk op www.veldhoven.nl, of op onze Facebookpagina.

Ben je benieuwd wat medewerkers zeggen over werken bij de gemeente Veldhoven? Bekijk dan onderstaande video. 

https://youtu.be/kKszzu5dhRk

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Meiveld 1
5501KA Veldhoven
Postadres Postbus 10101
5500GA Veldhoven

Ontvang direct vacatures die bij jou passen!

Staat jouw droombaan er nu nog niet bij? Meld je hier aan voor een job alert. Je ontvangt dan per e-mail de nieuwste vacatures die passen bij jouw wensen.