Gemeente Waalre

Samen werken in een compacte gemeente met ambitie!

Logo


De gemeente Waalre is een moderne gemeente met een hoge mate van betrokkenheid. Bij elkaar, bij ons werk en bij onze inwoners. De lijnen zijn kort, zowel onderling als richting bestuur. We weten wat we aan elkaar hebben en zoeken gemakkelijk de samenwerking op. Met totaal 130 medewerkers werken we enthousiast, professioneel, collegiaal, zorgvuldig én flexibel.


We zitten in een interessante periode. Het raadsprogramma is afgelopen jaar vastgesteld en daaruit blijkt ambitie. We zijn al volop bezig deze ambitie waar te maken. Er zijn ook veel ontwikkelingen binnen deze Brainport-regio. Dit leidt tot innovatieve vormen van bestuur, dienstverlening, inwoner- en overheidsparticipatie en maakt ons werk dynamisch en uitdagend. Wij zijn flink aan het bouwen en werken samen op basis van vertrouwen, betrokkenheid, daadkracht, verantwoordelijkheid en openheid. Dat doen we met veel energie en daar zijn we trots op!


We vinden het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. In onze compacte gemeente kan dat volop, we hebben brede takenpakketten. We waarderen creativiteit, eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Je werkplek is deels thuis en deels in ons moderne gebouw in een bosrijke omgeving. We bieden jou een inspirerende werkomgeving en een veelzijdige en zelfstandige functie met impact. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken en jezelf volop ontwikkelen.


Waarom jij bij ons wilt werken


  • Modern pand met een open structuur
  • Compacte gemeente met korte lijnen
  • Brede takenpakketten, brede ontwikkeling
  • Veel vrijheid en hybride werken
  • Open en samenwerkingsgerichte cultuur
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling


Kennismaken met gemeente Waalre

Zou je graag meer willen weten over werken bij de gemeente Waalre? Dan nodigen we je van harte uit om contact te leggen. Open sollicitaties zijn ook welkom. Wil je dan duidelijk in je motivatie schrijven waar jouw ambitie ligt en in welk domein of op welke afdeling je hoopt op een passende job? Je bent van harte welkom!

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Koninigin Julianalaan 19
5582JV Waalre
Postadres Postbus 10000
5580GA Waalre

Ontvang direct vacatures die bij jou passen!

Staat jouw droombaan er nu nog niet bij? Meld je hier aan voor een job alert. Je ontvangt dan per e-mail de nieuwste vacatures die passen bij jouw wensen.