PlusTeam

Werken voor GR PlusTeam

Logo


Wil je werken in een informele sfeer bij een jonge organisatie die graag out of the box denkt? Met voldoende mogelijkheden je verder te ontwikkelen? Op je eigen manier vormgeven aan de kanteling van de zorg? Bouw je graag samen aan een organisatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat doen wij?

Werken bij de GR PlusTeam betekent dat je niet voor één maar voor twee gemeenten werkt. De Gemeenschappelijke Regeling (GR) PlusTeam zorgt sinds 2015 met name voor de ondersteuning (jeugdzorg en Wmo) van multi-probleem huishoudens voor de gemeenten Geldrop-Mierlo en Waalre. Geldrop-Mierlo telt zo’n 40.000, en Waalre zo’n 17.000 inwoners, beiden liggen in het stedelijk gebied van Zuidoost-Brabant.

Wie zijn wij?

Wij zijn met ruim 30 collega’s, die allemaal een zorgachtergrond hebben met verschillende specialisaties. Iedereen heeft een SKJ registratie of kan dit binnen het PlusTeam behalen.

Wij vinden het belangrijk klant- en oplossingsgericht te werken en gedrevenheid te tonen. Je werkt altijd samen met een collega per gezin, waarbij je inwoners en hun sociaal netwerk, passende oplossingen laat zoeken. Een faciliterende rol conform Sonestra, wij zijn immers maar tijdelijke passanten. Indien nodig wordt gekeken naar aanvullende externe (professionele) ondersteuning.

Interesse?

Wil jij flexibele werktijden? Werken in een informele sfeer waarbij persoonlijke ontwikkeling & vakmanschap hoog in het vaandel staan? Dan ben je bij het PlusTeam aan het juiste adres.

Nieuwste vacatures

Op dit moment zijn er bij PlusTeam geen vacatures, maar bij andere organisaties wel!

Contactinformatie

Bezoekadres De Meent 2
5664GC Geldrop
Postadres Postbus 10101
5660GA Geldrop