Samenwerking A2 Gemeenten

Samenwerking A2 Gemeenten

Logo


De GRS A2-gemeenten zorgt voor de uitvoering van taken op het terrein van Werk en Inkomen (W&I), Administratie & Belastingen, Ondersteuning Bestuur & Organisatie, Techniek & Gegevens, Advies & Beleid (Financiën, Control en P&O) en Advies & Beleid (Communicatie, Juridische Zaken, Informatiemanagement, Inkoop) voor de drie gemeenten. De organisatie bestaat uit zes afdelingen en een kleine staf met daarin de manager en een concerncontroller, ondersteund door zes afdelingsmanagers. 

 De gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende, Valkenswaard werken sinds 2004 op verschillende onderdelen samen. De samenwerking is genoemd naar de snelweg A2, de weg die de drie gemeenten met elkaar verbindt. De gemeenten bedienen samen een gebied met ongeveer 66.000 inwoners. Sinds april 2012 is de Gemeenschappelijke Regeling Samenwerking (GRS) A2-gemeenten van kracht en is de GRS A2 een zelfstandig rechtspersoon geworden.

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Jan Deckersstraat 2
5991HS Heeze
Postadres Postbus 10000
5590GA Heeze

Ontvang direct vacatures die bij jou passen!

Staat jouw droombaan er nu nog niet bij? Meld je hier aan voor een job alert. Je ontvangt dan per e-mail de nieuwste vacatures die passen bij jouw wensen.