Samenwerking Kempengemeenten

Werken bij Samenwerking Kempengemeenten

Logo

Werken bij de Samenwerking Kempengemeenten betekent dat je niet voor één maar voor vijf gemeenten werkt. De Gemeenschappelijke Regeling Samenwerking Kempengemeenten (GRSK) zorgt voor de uitvoering van taken voor de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Reusel-De Mierden en Oirschot op diverse terreinen. 


De organisatie bestaat uit drie afdelingen en een stafafdeling:

  • Maatschappelijke Dienstverlening
  • Vergunningen, Toezicht en Handhaving
  • Shared Service Center (hardware, software, gegevensbeheer)


Sinds 2003 werken de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Reusel-De Mierden en Oirschot intensief samen. Sinds 1 januari 2010 is de Gemeenschappelijke Regeling Samenwerking Kempengemeenten van kracht en is de GRSK een zelfstandig rechtspersoon geworden. Het doel hiervan is om op deze manier kwalitatief beter en efficiënter te werken: samen is immers beter dan alleen!

Ben jij geïnteresseerd in werken voor de Samenwerking Kempengemeenten? Bekijk dan hieronder onze openstaande vacatures! Wanneer je een ‘job alert’ aanmaakt, krijg je bericht als er een nieuwe vacature wordt geplaatst.

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Dijk 15
5521AW Eersel
Postadres Postbus 220
5520AE Eersel

Ontvang direct vacatures die bij jou passen!

Staat jouw droombaan er nu nog niet bij? Meld je hier aan voor een job alert. Je ontvangt dan per e-mail de nieuwste vacatures die passen bij jouw wensen.